Tietopankki   /   Palvelimet   /   LGFI - Pelipalvelimet

Miksi pyydätte Steam-kirjautumistietojani?

Jotkin palvelinsovellukset (erityisesti ne, jotka eivät ole erillisiä peruspelistään) vaativat, että tunnistaudut Steamin kautta ladataksesi ne. Tämä on sama asia kuin kirjautuminen Steam-asiakkaalla pelien lataamiseen, jotka olet ostanut.

Palvelimet lataa useimmat sovellukset SteamCMD -ohjelman kautta, joka on Valve-ohjelmiston tarjoama virallinen komentoriviversio Steam-asiakkaasta. Yleensä kirjautumista ei tarvita, mutta joillekin sovelluksille se on tarpeen - tällöin Palvelin pyytää sinulta kirjautumistietoja, jotka se välittää eteenpäin SteamCMD:lle.

Säilyttääkö AMP kirjautumistietoni?

Palvelin ei itse säilytä antamiasi kirjautumistietoja, se lähettää ne suoraan SteamCMD:lle, joka puolestaan tallentaa tokenin muistiinsa samalla tavalla kuin työpöytäsovellus. Käyttäjänimeäsi, salasanaasi ja Steam Guard -tokenejasi ei koskaan tallenneta tai kirjata meidän toimesta.

Miksi minulta kysytään Steam Guard -koodia?

Kirjautumiset SteamCMD:n kautta noudattavat samoja rajoituksia kuin työpöytäsovelluksen kautta kirjautumiset, joten jos Steam Guard on käytössä tililläsi, sinun on annettava Steam Guard -koodi, jotta SteamCMD voi kirjautua ja aloittaa lataukset.

Olen huolissani siitä, että annan toisen sovelluksen nähdä Steam-tilini kirjautumistiedot, onko muita vaihtoehtoja?

Jos olet huolissasi, voit luoda toissijaisen Steam-tilin, jota käytetään vain palvelimen hostaukseen - mutta sinun on ostettava uudelleen kaikki sovellukset, jotka vaativat ostamisen ennen kuin ne sallivat palvelimen käytön.

Mikäli et halua luoda uutta tiliä käyttöön. Voit pyytää Asiakaspalvelustamme että kirjaudumme LocalghostFI:n tilillä jolla haemme pelin tiedot.
Luo siitä tukipyyntö asiakasalueellamme kohdasta -> Palvelimet tai sähköpostitse [email protected] tai liittymällä discrodiimme ja ottamalla henkilökuntaan yhteyden.

Mitkä pelit vaativat kirjautumisen?

Seuraavat pelit joita tarjoamme tarvitsee Steam kirjautumisen:
- Counter-Strike 2 (Toistaiseksi)
- Euro Truck Simulator 2 (Luo Steam pelipalvelintoken -> https://steamcommunity.com/dev/managegameservers)