Tietopankki   /   Palvelimet   /   LGFI - Pelipalvelimet

Euro Truck Simulator 2 -Palvelin

Palvelin-kirjautumistoken

Oletusarvoisesti aina kun omistettu palvelin käynnistetään, se käyttää nimetöntä tiliä. Tällaiselle tilille luodaan ei-pysyvä palvelin-ID (jota käytetään suoraan haussa). Voit välttää tämän hankkimalla kirjautumistokenin osoitteesta https://steamcommunity.com/dev/managegameservers (pelin omistus vaaditaan). Tämä token on sijoitettava palvelinmääritykseen.

Käytä pelin appID:ta tokenin luomiseen, älä palvelimen appID:ta!
Pelin AppID: 227300

Esimerkki:

server_logon_token: 6544F7E034119F113526E96474F

palvelintoken määritetään https://dash.localghost.fi/server/PALVELINID/startup Kohtaan "Steam Auth Token".

Session moderaattorit

Koska omistetulla palvelimella ei ole käyttöliittymää, pelaajan ylentäminen moderaattoriksi istunnon aikana ei ole mahdollista. Voit rekisteröidä moderaattorit palvelinmäärityksessä heidän steam_id:llään, jotta heidät ylennetään automaattisesti liittyessään istuntoon.

Moderaattorit voi lisätä seuraavasti:
1. Kirjaudu hallintapaneeliin (dash.localghost.fi)
2. Valitse ostamasi ETS2 palvelin
3. Mene Files -sivulle
4. Etsi sieltä ".local" kansio. ja mene se niin pitkälle että polku näyttää tältä "/home/container/.local/share/Euro Truck Simulator 2"
6. Avaa "server_config.sii" tiedosto.

Esimerkki kahdesta moderaattorista:

moderator_list: 2
moderator_list[0]: 123456789
moderator_list[1]: 234567891

jossa 123456789 on moderaattorin Steam-id.