Tietopankki   /   Palvelimet   /   Minecraft

Kuinka vaihtaa Minecraft-palvelimesi pelitila

Minecraft-palvelimellasi voit muuttaa palvelimesi oletuspelitilaa. Haluatpa sitten pelata normaalia selviytymistilaa, antaa pelaajillesi pääsyn luovaan tilaan rakentaakseen ilman rajoituksia, pelata seikkailutilassa, jossa ei saa rakentaa tai rikkoa lohkoja, tai katsojatila, jossa pelaajat voivat katsella muita olemalla näkymättömiä ilman, että he voivat olla vuorovaikutuksessa maailman kanssa.

Voit vaihtaa Minecraft-palvelimesi pelitilan seuraavasti:

1. Siirry palvelimesi ohjauspaneeliin ja pysäytä palvelin napsauttamalla Pysäytä -painiketta.

2. Napsauta ohjauspaneelin vasemmassa reunassa Tiedostojen käyttö .

3. Etsi server.properties -tiedosto ja napsauta muokataksesi tätä tiedostoa.

4. Etsi pelitila/gamemode -asetus server.properties -tiedostosta. Voit määrittää tämän survival, creative, adventure tai spectator asetukseksi.

5. Kun olet tehnyt muutoksen, napsauta Tallenna -painiketta tallentaaksesi muutoksen.

6. Palaa hallintapaneeliin napsauttamalla sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa Takaisin -painiketta.

7. Käynnistä palvelin napsauttamalla Käynnistä -painiketta. Kun palvelimesi on käynnistynyt, palvelimesi oletuspelitilaksi asetetaan nyt asettamasi pelitila.

Tarvitsetko apua Minecraft-palvelimesi pelitilan vaihtamiseen? Liity meidän Discord palvelimelle tai luo tukipyyntö!