Tietopankki   /   Palvelimet   /   Minecraft

Kuinka lisätä Minecraft-palvelinkuvake

Palvelinkuvake on kuva, joka näkyy palvelimesi vieressä, kun se lisätään pelaajan Minecraft -moninpelialueelle. Tämä auttaa erottamaan palvelimesi monipeli listalta!

Palvelinkuvakevaatimukset:

• Koko 64 x 64 pikseliä
  • Kuva on .png -muodossa
  • Kuva on nimetty täsmälleen nimellä server-icon.png

Palvelinkuvakkeen tekeminen:

1. Sinun on valmisteltava kuva tai luotava Minecraft-palvelinkuvake.

2. Muuta kuvan kokoa 64 x 64 pikseliksi käyttämällä kuvan koon muuttamissivustoa tai kuvankäsittelyohjelmaa. Voit muuttaa kuvien kokoa tällä sivustolla:  https://onlinepngtools.com/resize-png

a. Käytä onlinepngtools -työkalua kuvakkeen koon muuttamiseen, poista Preserve Ratio -kohdan valinta ja aseta sitten Leveys ja Korkeus arvoihin 64 ja 64.
     b. Voit nyt napsauttaa Tuo tiedostosta vasemmalla puolella ja valita palvelinkuvakkeen, jota haluat käyttää.
     c. Kuvan koko muuttuu automaattisesti oikealta puolelta ja voittallentaa muutetun kuvan napsauttamalla Tallenna nimellä....

Palvelinkuvakkeen lisääminen palvelimellesi:

1. Siirry palvelimesi ohjauspaneeliin ja pysäytä palvelin.

2. Napsauta ohjauspaneelin vasemmassa reunassa FTP-tiedoston käyttö avataksesi palvelimesi FTP:n.

3. Napsauta palvelimesi FTP:n yläreunassa Lataa tiedosto(t).

4. Etsi, valitse ja lähetä luomasi/muutamasi server-icon.png-kuva. Anna tiedoston ladata kokonaan.

5. Kun tiedosto on ladattu, tarkista, että sen nimi on server-icon.png. Voit tarkistaa tiedoston kuvan nimen ja nimetä tiedoston tarvittaessa uudelleen napsauttamalla Nimeä uudelleen.

6. Kun olet valmis, sulje FTP ja käynnistä palvelin.

Palvelinkuvake latautuu nyt Minecraftin moninpelialueella, kun lisäät palvelimesi monipeli luetteloon.