Tietopankki   /   Verkkokauppa

Palautukset


Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Käyttämättömänä palautettujen tuotteiden ostohinta hyvitetään täysimääräisenä. Mikäli tilauksen arvo palautuksen jälkeen on alle 50 €, ei postikuluttomuuden ehto enää täyty ja kauppiaalla on oikeus vähentää palautettavasta summasta postikulut. Verkkokaupalla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai  arvo vähentynyt.

Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus. Noutamattomista lähetyksistä vähennetään sekä lähetys- että palautuskulut.

Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.


Vialliset tuotteet, virheelliset toimitukset

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

3D tulostuspalvelu / 3D tulosteet

3D tulostuspalvelun tuotteilla ei ole palautusoikeutta.  Tarvittaessa tulostamme tuotteen uudelleen. 3D tulostuspalvelu ja 3D mallennus palvelu on palveluita joihin ei päde tuotepalautus käytäntö.

3D mallennuspalvelu sisältää 1-3 tarkastusta asiakkaalta ennen lopullisen mallin luovutusta. Luovutuksen jälkeen mallin muokkaaminen tai uudelleen tekeminen ei ole mahdollista mallentajamme toimesta. 

IT/ICT työt

IT/ICT alan palveluilla ei ole palautusoikeutta eikä maksua palauteta ellei kyseessä ole LocalghostFI työntekijän tekemä virhe.  

Jos asiakas on muokannut tehtyä palvelua siten että palvelu ei enää toimi oikein, LocalghostFI ei ole velvollinen korjaamaan kyseistä palvelua. Esimerkiksi verkkosivu WordPressillä. 

IT/ICT/Elektroniikka tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus ja normaali 1-3v takuu. 

Digitaaliset palvelut ja palvelinvuokrat

Lue Digitaalisten palveluiden ja palvelinten käyttöehdot: Palvelinten käyttöehdot

Palvelimen vuokramaksu sitoo asiakkaan vähintään kuukaudeksi, mutta maksimissaan viideksi (5) vuodeksi. (Riippuen sopimuskaudesta jotka ovat 1kk, 3kk, 6kk, 1v, 2v, 3v, 4v ja 5v)

MUISTA PYYTÄÄ KUITTI PALAUTUKSESTASI! Jos paketti katoaa matkalla, lähetys on Postin vastuulla ja sinulla on näyttää dokumentti asiakaspalautuksestasi.